Wednesday, May 9, 2012

Bila Kepala Perompak Negara Bercakap ...........Tersebutlah al kisah di negeri Antah Berantah tentang pemerintahan Maharaja Perompak yang terkenal di seantero dunia dengan kezaliman dan kekorupannya. Maharaja in tak ada kerja lain setiap hari melainkan berfikir cara bagaimana nak memperkayakan dirinya dan kroni, menfitnah dan menzalimi sesiapa yang menentangnya dan menipu rakyat supaya terus menyokongnya. Konspirasi kegemarannya ialah menfitnah pembangkang dengan skandal seks dan liwat.  

Maharaja ini tidak bertindak sendirian dalam semua kerja-kerja kotornya. Dia telah melantik Ketua Perompak Negara (KPN) silih berganti bagi mengetuai gerakan memuaskan nafsu syahwatnya.

Perompak-perompak yang duduk di bawah KPN akan melakukan apa saja tugas yang diarahkannya dan akan menjadi sewel apabila loceng berbunyi. Warna kebencian mereka ialah kuning. Walaupun di waktu santai mereka akan kelihatan macam membantu rakyat tetapi hakikatnya mereka ini pecacai atau anjing kepada Maharaja dan akan bertindak gila apabila menerima arahan KPN. Kegemaran mereka atau SOP ialah menendang, memukul dan menangkap rakyat yang tidak bersalah.

KPN-KPN ini melenting tak tentu pasal kebelakangan ini. Menurut cerita, bekas KPN yang seorang ini kini diberi tugas penting membantu industri judi negara, hasil yang Maharaja perlukan untuk memenangi pilihanraya. Seorang lagi bekas KPN ini pernah disabitkan dengan hukuman penjara dan denda kerana memukul separuh mati ketua pembangkang sewaktu ketua pembangkang di gari kedua belah tangan dan dan ditutup mata di pejabatnya.

Bekas KPN lagi satu ini pula pernah dituduh oleh pegawai kanannya terbabit dengan usaha melindungi Kepala Mafia. Walaupun dinafikan si KPN ini tetapi bukti cukup terang lagi jelas kaitan Kepala Mafia ini dengannya.

Anak Bapa sebenarnya tak hairan dengan komen KPN-KPN ini dan rakan-rakan yang sewaktu dengan mereka. Kini apabila rakyat bangun mendesak supaya pilihanraya dibuat secara adil dan bersih maka seluruuuuuuuuh puak-puak perompak ini jadi kecut perut. Mereka tahu jikalau pembangkang menang maka nasib mereka akan terkubur bersama-sama dengan Maharaja Perompak. Orang putih kata mereka kena “swim or sink” bersama, hidup mati bersama, jatuh bangun bersama, berat sama dipikul ringan sama dijingjing, “I love you, you love me”.

Anak Bapa: Sekilas ikan di air ……… Gua tolong lu, lu tolonglah gua, kau tim ma! 

1 comment:

UMNO PARTI PENJARA said...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'